You are using an outdated and unsupported browser. Please upgrade to Chrome, FireFox, Opera, Safari or Internet Explorer 9. Thanks!   
Questions? Call us at +32 2 311 52 99 Safe and secure!
Selected by our experts
Reductions up to -40%
Delivery €5.90
Free returns
Cork warranty
Selected by our experts
Reductions up to -40%
Delivery €5.90
Free returns
Cork warranty

Marc-Antoine Bret van het Domaine La Soufrandière in Bourgogne is niet meer

Posted on August 28, 2014 09:06 by Eric Merny Actua

De jongste van de 3 Bret-broers die samen werken op het Domaine La Soufrandière is overleden op de leeftijd van 34 jaar. Hij was sinds 2009 mee actief op het beroemde domein dat schitterende Bourgogne-wijnen produceert.

Marc was gekend voor zijn dynamisme, professionalisme alsook zijn goed humeur. In het begin volgde hij op de zijlijn het avontuur van zijn beide broers. Hij kwam een handje toesteken voor de oogst, het bottelen en voor de proeverijen.

In 2009 verliet hij zijn baan als commercieel verantwoordelijke binnen een grote distributiegroep, om zijn broers Jean-Guillaume en Jean-Philippe te vervoegen. Hij stond in voor de verkoop van de wijnen aan restauranthouders en wijnhandels in gans Frankrijk. Hij werd op handen gedragen door zijn klanten, collega’s, vrienden en wijnbouwers in de regio.

Marco, zoals hij door zijn broers genoemd werd, is helaas niet meer. Maar Jean-Philippe Bret verklaarde dat hij steeds deel zal blijven uitmaken van de geest van het bedrijf. Het gevoel dat ze nog steeds met 3 zijn zal blijven bestaan.