You are using an outdated and unsupported browser. Please upgrade to Chrome, FireFox, Opera, Safari or Internet Explorer 9. Thanks!   
Questions? Call us at +32 2 311 52 99 Safe and secure!
Selected by our experts
Reductions up to -40%
Delivery €5.90
Free returns
Cork warranty
Selected by our experts
Reductions up to -40%
Delivery €5.90
Free returns
Cork warranty

Cyril BRUN wordt de nieuwe Keldermeester van de Champagne Charles Heidsieck

Posted on April 1, 2015 11:21 by Eric Merny Actua,  Champagne

Het Huis Charles Heidsieck heeft het genoegen aan te kondigen dat Cyril BRUN vanaf maandag 25 mei 2015 zijn nieuwe keldermeester wordt. Cyril Brun vervoegt het wijnteam en rapporteert rechtstreeks aan Régis CAMUS. Hij zal nauw samenwerken met Stephen LEROUX, Directeur van het Huis Charles Heidsieck.

Cyril wordt verantwoordelijk voor de vinificatie in continuïteit met de Charles Heidsieck-stijl, de communicatie voor Frankrijk en de buitenlandse markten en de relaties met onze druivenleveranciers en partners.

Cyril is 46 jaar oud en werd geboren in Aÿ in een familie van telers, handelaars en vatenmakers. Hij heeft een academische scholing in de oenologie en was de laatste 15 jaar verantwoordelijk voor de communicatie en wijnontwikkeling van het Huis Veuve Clicquot.

Cyril wordt het hoofd van het communicatieteam en wordt belast met verschillende technische en vinificatieopdrachten in samenwerking met de Keldermeester. Hij zal ook betrokken zijn bij het ontwikkelen van de kwaliteit in samenwerking met de telersleveranciers van het Huis.


Voor zijn functie bij Veuve Clicquot werkte Cyril 4 jaar als wijnaankoper en verantwoordelijke van de wijnafdeling van Metro Cash & Carry in Reims.

"Na de tragische dood van Thierry Roset in oktober 2014 zijn we erg gelukkig Cyril als keldermeester te mogen verwelkomen. Cyril zal met zijn ervaring en passie het uitzonderlijke werk van zijn voorgangers in de Champagnestreek en internationaal voortzetten" zegt Cécile Bonnefond, CEO van de Champagne Charles Heidsieck.